Historien

Som en af verdens førende leverandører til pelsproducenter er Jasopels A / S fokuseret på at levere produkter og tjenester af høj kvalitet til pelsopdrættere over hele verden. Gennem vores team af industrieksperter og vores løbende vægt på brancheførende udvikling og forskning stræber vi efter at levere det bedste og mest innovative udstyr og løsninger.

Jasopels har været undervejs siden 1997, hvor Mads Rasmussen stiftede Dansk Tråd Teknik Aps. Virksomheden startede op med produktion af redekasser og bure under beskedne forhold i en garage. Den lille forretning udviklede sig dog hurtigt og den store aktivitet førte efter kort tid til et opkøb af Møllebakkens tråd – MBT. Efter en kortere periode med nedgang i pelsbranchen tog udviklingen af forretningen igen for alvor fart da orkanen ramte Danmark i 1999 og MBT fik travlt som aldrig før.

MBT havde en god tråd aftale og et stort produkt sortiment, men ingen egen udvikling/produktion af Pelsnings maskiner. Mads Rasmussen var klar over, at det var vigtigt, at kunne tilbyde et fuldstændigt produkt program for, at blive en mere attraktiv sparringspartner, og i år 2000 slog Mads til, da BS teknik ønskede at sælge aktiviteterne. Kort tid efter skiftede virksomheden navn til Pels dk.

Med opkøbet af BS teknik fik Pels.dk et godt fodfæste i Pelsdyrbranchen, ikke kun i Danmark, men i høj grad også internationalt. Begrebet full service leverandør var nu en realitet, og det gav travlhed på kontoret i Varde.

Produkt sortimentet blev i 2003 styrke,t da Pels.dk opkøbte udviklings- og producentvirksomheden 4M Teknik, der producerede pelsnings- og fodermaskiner.

Sluttelig gennemførtes en fusion og senere overtagelse af Jasopan A/S – en af branchens dengang store og veletablerede familie virksomheder. Fusionen førte til det navn, der nu idag er kendt og anerkendt af avlere over hele kloden.
Virksomheden står idag som en af branchens førende total leverandører i både ind-og udland.

Jasopels A/S har domicil i Bording – Midtjylland – og har derudover, siden 2005 haft produktion på egen fabrik i Chludowo lige udenfor Poznan i Polen. I 2016 flyttede Jasopels ind i en ny og moderne fabrik i Oborniki i Polen for at samle produktionen et sted.

Din one-stop-løsning

Med sit yderst alsidige og omfattende produktsortiment og løbende fokus på service og innovation er Jasopels blevet en af de førende leverandører til pelsopdrættere over hele verden.

Vores primære mål er at tilbyde opdrættere produktionsløsninger, der hjælper med at forbedre rentabiliteten på bedrifter og peltingcentre. For at opnå dette forynger vi konstant vores eksisterende produkter og udvikler nye løsninger baseret på, hvordan landmændene virkelig arbejder og hvordan gårdene egentlig virker. I hele vores historie er vi i overensstemmelse med vores grundlæggende filosofi – “Kun det bedste er godt nok” – har gjort det muligt for os at hjælpe vores kunder med at opretholde en stærk konkurrencefordel.

Jasopels vil gerne byde dig velkommen til et langt og frugtbart partnerskab. Vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine pelsbrugsbehov og inviterer dig til at kontakte din lokale agent for at lære om vores produkter og tjenester, og hvordan de kan hjælpe med at styrke din virksomhed.

Download vores katalog