Serviceaftale

Hos Jasopels er vi meget bevidste om, at servicen skal være i top, hvorfor vore montører er veluddannet og kompetente til opgaven. Samtidig ved vi, at salg og service er komplementære, så yder vi ikke en optimal service på vore maskiner, så er maskinerne ikke så attraktive for kunderne.

Bestil service i god tid – Det betaler sig!

I serviceafdelingen har vi, i de senere år, forsøgt os med noget nyt. Vi er påbegyndt servicering af pelsningsmaskinerne langt tidligere på året. Det medførte i starten en vis skepsis for, hvorvidt maskinerne ville være køreklar til sæsonen, men enhver skepsis blev gjort til skamme. Vi har erfaret, at den gode planlægning gav tiden til et veludført service, hvilket har medført et stabilt produktionsapparat i pelserierne.

Hos Jasopels arbejder vi ud fra nedenstående:

Rådgivning – Sælgerer og montører arbejder sammen i tæt dialog for, at give kunderne den bedste rådgivning i en given situation.

Forebyggende service er et must i en branche som denne. Er man ikke på forkant med service og vedligehold, ender man med, at have alt for mange dyre produktionsstop i pelssæsonen.

Reparation/Afhjælpning skal ske så hurtigt og effektivt som muligt, hvorfor vi altid ved, hvor vores montører befinder sig i landet, så vi hurtigt kan komme avlerne til hjælp. Samtidig forsøger vi altid at yde telefonisk ”første hjælp”, da problemerne ofte kan løses af avleren selv med support fra Jasopels’ s serviceteknikkerer.

Ændringer/opgraderinger er en helt naturlig følge af, at vi, hos Jasopels, ønsker at være innovative og effektivisere processerne i pelserierne. Vi ønsker at oplyse kunderne om evt. opgraderinger til vore produkter, og rådgiver igen ud fra en tæt dialog – sælger, montør og avler imellem.

Udskiftning af maskiner er helt naturligt, da intet holder evigt. Samtidig har Jasopels’s udviklingsafdeling meget fokus på at være innovative og effektiviserer. Vi ønsker at rådgive kunderne på bedst mulige måde, og ønsker at hjælpe til, at deres pelseri er effektivt og udnytter den nye teknologi.

Jasopels ønsker at have en god dialog med avlerne, da det er gennem denne dialog, vi SAMMEN skaber resultater!

Ønsker du at høre nærmere og allerede nu få det næste service lagt i kalenderen:

Kontakt Jasopels Service Team