Privatlivspolitik

I nedenstående redegøres der for, hvordan Jasopels A/S anvender dine personoplysninger, du efterlader dig, når du besøger Jasopels` hjemmeside.

Dataansvar

Jasopels A/S, Fabriksvej 19, 7441 Bording – tager databeskyttelse alvorlig.

Jasopels er dataansvarlig i henhold til den fælles europæiske persondataforordning, Populært kaldet GDPR, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse hermed. Inden for dette ansvar behandles modtagne data af Jasopels`ansatte. I det omfang data deles med andre sker det inden for rammerne af en databehandleraftale, der sikrer at dine data ikke kan videregives.

Logfiler

Alle besøg på vores hjemmeside gemmes i webserverens logfiler, herunder IP adresse på den besøgende. Logfilerne bruges primært for at gøre det muligt for os et optimere vores hjemmeside og rette fejl. Ligeledes bliver informationerne fra logfilerne brugt til at lave statistik over hvordan indholdet af vores hjemmeside bliver brugt. Dette giver os en bedre forståelse for hvilke sider, der løbende kan forbedres for at højne kvaliteten og relevansen af siderne på vores hjemmeside.

Webshop

Ved bestilling af produkter på denne hjemmeside indsamler vi dine kontaktinformationer(som navn, adresse, e-mail mv.) Kontaktinformationerne behandles fortroligt og gemmes i en database som kun Jasopels har adgang til. Vi vidergiver eller sælger ikke dine data til andre.

Nyhedsbrev

På websitet har du mulighed for at tilmelde dig til vores nyhedsbrev. Din e-mail adresse vil vil kun blive brugt til at udsende Jasopels nyhedsbrev og registreres i Jasoplels` CRM system.

Med din tilmelding til nyhedsbrev giver du dit samtykke til, at Jasopels modtager dine persondata(kontaktinformationer) som dataansvarlig, og at vi

  • kan anvende disse data i administrationen af dine tilmelding.
  • Kan benytte disse data til at informere dig om nye tilbud, arrangementer, kampagner mm. fra Jasopels.
Hvad er dine rettigheder
Du kan til enhver tid anmode om at blive fjernet fra vores nyhedsbrev mail liste. Jf. persondataforordningen kan du på hvilket som helst tidspunkt:
  • Anmode om at se de oplysninger, vi har på dig.
  • Anmode Jasopels om sletning af personoplysninger. Dette gøres ved at skrive til info@jasopels.dk
  • Ændres dine kontaktoplysninger modtager vi gerne besked herom, og du kan kontakte os på info@jasopels.dk
Har du spørgsmål vedrørende behandling af dine personlige data, kan du kontakte Jasopels A/S på info@jasopels.dk
Med venlig hilsen
Jasopels A/S