Kursus

Undgå de dyre pelsningsfejl – tag på kursus!

Jasopels tilbyder, alle brugere af nye pelsningsmaskiner, praktiske kurser, der har til formål at sørge for, at brugerne får mest muligt ud af deres kostbare maskiner. Desuden tilstræber vi, at kurserne udmønter i større fortrolighed med teknikken inden pelssæsonen starter. 

I sidste sæson takkede et par hundrede avlere ja til at deltage i et af Jasopels’ praktiske kurser i brugen af henholdsvis Jasopels Tanemaskine T5 Maxi Stretch, Jasopels Skrabeautomat T6 samt de øvrige maskiner. At have noget praktisk erfaring med både betjening og indstillinger er med til, at give overblik og overskud til at holde pelseriet effektivt kørende – selv under spidsbelastninger.

Ifølge Henrik Bækgaard, der er konsulent ved landscenteret pelsdyr, koster pelsningsfejl årligt de danske minkavlere millioner af kroner i tabt indtjening, og han betragter ikke overraskende kurserne, som værende en god idé. 

I 2019 afvikler vi kurserne i uge 41(7. – 11. oktober med forbehold for ændringer)

Vi forventer at afholde følgende kurser:

  • Jasopels MasterSkin
  • Jasopels MasterCut
  • Jasopels Tanemaskine T5 Maxi Stretch
  • Jasopels Skrabeautomat T6

Har du spørgsmål til kursene, er du altid velkommen til at kontakte din salgskonsulent, eller ringe til kontoret på tlf: 98 42 05 66.

Vel mødt!