Succeshistorie

Kloster Mink

Hos Kloster Mink er man trods jysk besindighed ligefrem begejstret over Jasopels Skrabemaskine T6 og skraberuller

Til den nye sæson fik Bo Kloster en ny Jasopels skrabemaskine T6, primært for at kunne skrabe både tæver og hanner på samme maskine.

– Vi fik egentlig ikke en ny skrabemaskine for, at vi behøvede et bedre skrab, men jeg føler, at de nye skraberuller er mere skånsomme for skindet, hvis der er fx er skader på skindet, store ører – eller et lille hul på skindet, vurderer Bo Kloster.

Hos Kloster Mink er man særdeles tilfreds med resultatet af de ca. 50.000 skind, der er skrabt i den forgangne sæson.

– Hvis man står og skal ud og have fat i en ny skrabemaskine, skylder man sig selv at prøve den her. Den virker som om, at det er et færdigt produkt og gennemtænkt – jeg kan ikke se nogen punkter, hvor den skulle laves om, fremhæver Bo Kloster.

En af fordelene er blandt andet, at maskinen er nem at justere via skærmen.
– Jeg holder selv opsyn og derfor kan jeg stort set sætte alle til stå ved skrabemaskinen, siger Bo Kloster. Skånsomme og effektive skraberuller Bo Kloster har valgt at bruge relativt hårde ruller i skrabningen.

– Vi bruger måske hårdere ruller end mange andre, men til gengæld bruger vi lavere tryk, og det fungerer rigtig godt hos os, fortæller han.

Når det kommer til rengøring og rulleskift er den nye maskine meget brugervenlig.

– Det er nemt at skifte ruller og så er den samtidig lavet sådan, at maskinen ikke bliver griset til. Førhen skulle man rengøre, inden man skiftede ruller og alligevel var man smurt ind i fedt, før man var færdig med at skifte rullerne, erindrer Bo Kloster. Han vurderer, at det ikke tager længere tid end fem minutter at skifte rullerne.
– Vi er også fri for at justere skraberullerne. Det gør maskinen selv. Vi udskifter rullerne efter ca. 6.000 skind, og skifter en gang om dagen mellem han og hun, siger Bo Kloster.

Relaterede produkter

 • Varenummer (SKU): 32100079

  Jasopels MasterCut

 • Varenummer (SKU): 32100077

  Jasopels MasterSkin

 • Varenummer (SKU): 32100006

  Jasopels Opskæremaskine T3/T4 XL

 • Varenummer (SKU): 32100040

  Jasopels Poteklipper incl. 2,5m transportbånd